Meny

En podd om teknik

Annonsera

En podd om teknik når varje vecka drygt 5 500 (IAB compliant) teknikintresserade lyssnare. Varje avsnitt har ett annonsutrymme och kostar 10 000 kr.

Information om vår publik

Våra lyssnare är lojala och engagerade, huvudsakligen mellan 20-40 år gamla, köpstarka, med ett stort teknikintresse. De är både intresserade av, och har stenkoll på, det senaste inom wearables, webbtjänster, mobiler, datorer, spel, kodning, film, TV, VR, molntjänster, ljud, foto och smarta hem.

Vad får man?

  • Upp till 60 sekunder annonsutrymme i början av det köpta avsnittet, där vi programledare förmedlar ert erbjudande baserat på underlag från er. Ni är enda annonsören i ert avsnitt.
  • Länk och beskrivning av erbjudandet i avsnittets show notes i RSS-flödet och på enpoddomteknik.se.

Pris

Priset för en annonsplats är 10 000 kr + moms.

Tips

  • Planera inte in för korta kampanjer, då ni riskerar att tappa ev. intresserade lyssnare som hör ert erbjudande för sent. Antalet nedladdningar per avsnitt under veckan de släpps ligger på 60-70 % och de flesta av övriga nedladdningar är utsprida över de följande 3 veckorna.
  • Använd unik rabattkod (t.ex. enpoddomteknik16) eller unik URL (www.erhemsida.com/enpoddomteknik) för att kunna följa upp effekten av er kampanj.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att välja bort annonsörer med erbjudanden vi inte anser relevanta för vår publik.

Tidigare exempel

Här kan du lyssna på ett par tidigare exempel på medverkan.Notera att ev. erbjudande eller deadlines i ovanstående exempel är passerade.

Intresserad? Skicka oss ett mail.