Meny

En podd om teknik

Om

En podd om teknik är Sveriges främsta teknikpodd och drivs av och med Jezper Söderlund, Magnus Jonasson och Johan Larsson. Under lediga former diskuterar vi varje vecka det senaste och mest intressanta inom prylar och tjänster. Ämnen inkluderar t.ex. wearables, webbtjänster, mobiler, datorer, kodning, VR, molntjänster, Facebook, Apple, Google, Microsoft, film, TV, ljud, foto och smarta hem. En podd om teknik är den perfekta podden för dig som är tekniknörd.

Nytt avsnitt utkommer varje tisdag under vår- och höstsäsong.

En podd om teknik drivs helt idéellt men om du vill stötta vår fortsatta poddande så finns vi på Buy Me a Coffee.

Vilka är vi?

Jezper Söderlund

jezper_2014

Född 1980 och jobbar idag med strategisk marknadsföring, men har grafisk formgivarbakgrund. Föredrar vackert GUI före funktionsrik terminal. Kör Mac, iPhone och motorcykel.

Prylintresset vaknade redan på 286-tiden och har eskalerat sedan dess. Producerar musik och jobbar som DJ under artistnamnet Airbase.

Twitter | Mail | Hemsida


Johan Larsson

johan_2013

Älskar allt som är interaktivt. Utvecklar till vardags multimediaproduktioner och till sängdags så utvecklar jag annat smått och gott.

Fascinerad över hur teknik mer och mer blir en del av samhället och kulturen. Teknik är det nya coola.

Twitter | Mail | Hemsida


Magnus Jonasson

Killen som drar upp medelåldern på Epot-redaktionen, då han är den enda i gänget som är född på 70-talet. Magnus jobbar till vardags med automation i Microsoft-miljöer men Apple privat.

Alltid på jakt efter nya prylar att integrera i sitt digitala liv. Förutom teknik så är kärleken till matlagning och ölbryggning stor.

Twitter | Mail | Hemsida


Tommie Podzemski (tidigare medlem)

tommie_2013

En tjôtig och sportig entreprenör med visst huvud för kod, vilket allt som oftast innebär att Tommie får en idé på fredagen, spenderar hela helgen på att koda den och sedan lägger ner projektet på måndagen.

Arbetar som IT-ansvarig och kör primärt OS X men navigerar även hemtamt i Ubuntu. Tommie ser sig själv som Google och Android-fanboy och utnyttjar detta för att skapa diskussionsunderlag i showen. Var med och grundade Slashat.se – föregångaren till En podd om teknik, men är inte längre aktiv medlem.

Twitter | Mail | Hemsida


Har du någon rolig idé på samarbete? Hör av dig!