Om

En podd om teknik är den andra inkarnationen av Sveriges största teknikpodcast Slashat. Efter mer än 6 år bakom mikrofonerna valde vi att ta en ordentlig funderare på vad vi ville göra med vår show i framtiden. Efter många och långa diskussioner kom vi fram till att just diskussioner är den roligaste delen av programmet. Därför har vi valt att sätta det i centrum och utgå ifrån det. Medan Slashat primärt var fokuserat på nyheter så kommer En podd om teknik fokusera på diskussioner. Vårt stora teknikintresse kommer naturligtvis leda till diskussioner relaterade till nyheter inom området, men fokus kommer ligga på bra samtal om teknikrelaterade ämnen vi brinner för. Vi är övertygade om att en show med innehåll vi verkligen brinner för kommer att ge dig som lyssnare den bästa upplevelsen.

Det enklaste sättet att uppleva skillnaden är helt enkelt att lyssna på ett avsnitt.

Alla tidigare Slashat-avsnitt finns fortfarande att lyssna på via iTunes, RSS eller på vår Soundcloud-sida.

Vilka är vi?

Jezper Söderlund

jezper_2014

Född 1980 och jobbar idag med strategisk marknadsföring, men har grafisk formgivarbakgrund. Föredrar vackert GUI före funktionsrik terminal. Kör Mac, iPhone, Saab och MC.

Prylintresset vaknade redan på 286-tiden och har eskalerat sedan dess. Släpper trancemusik och jobbar som DJ under artistnamnet Airbase.

Twitter Mail Hemsida

Johan Larsson

johan_2013

Älskar allt som är interaktivt. Utvecklar till vardags multimediaproduktioner och till sängdags så utvecklar jag annat smått och gott.

Fascinerad över hur teknik mer och mer blir en del av samhället och kulturen. Teknik är det nya coola.

Twitter Maila Hemsida

Magnus Jonasson

magnus_2014

Killen som drar upp medelåldern på Epot-redaktionen, då han är den enda i gänget som är född på 70-talet. Magnus jobbar till vardags som teknikkonsult och arbetar med affärssystem och Windows Server-miljöer men föredrar Mac privat.

Alltid på jakt efter nya prylar att integrera i sitt digitala liv. Förutom teknik så har en kärlek till matlagning funnits länge och inte mycket slår hemlagad mat med en kall öl. Eller två.

Twitter Mail Hemsida

Tommie Podzemski

tommie_2013

En tjötig och sportig entreprenör med visst huvud för kod, vilket allt som oftast innebär att Tommie får en idé på fredagen, spenderar hela helgen på att koda den och sedan lägger ner projektet på måndagen.

Arbetar som IT-ansvarig och kör primärt OS X men navigerar även hemtamt i Ubuntu. Tommie ser sig själv som Google och Android-fanboy och utnyttjar detta för att skapa diskussionsunderlag i showen.

Twitter Mail Hemsida

Har du någon rolig idé på samarbete? Hör av dig!

Kontakta oss